Polovica radionica

Obavještavamo sve članove Ansambla, prijatelje i goste, kao i korisnike na radionicama projekta “Putevima hrvatske baštine – jer prava umjetnost dolazi iz srca“ da uskoro idemo na ljetnu pauzu.

19. srpnja 2021. godine ćemo održati zadnju radionicu prije kratke ljetne pauze. Zaključno s navedenom radionicom će biti održane ukupno 33 radionice za svaku skupinu korisnika (ispod 25 i iznad 54 godine) što nas ukupno dovodi do 66 radionica! Željeli bismo iskoristiti ovu priliku da se zahvalimo izvoditeljima radionica, korisnicima i svima vama koji ste s nama od početka ovog projekta. Radionice se nastavljaju nakon kratke ljetne stanke, a o čemu ćemo vas sve obavijestiti na vrijeme uobičajenim putem. Ostanite s nama do kraja, jer uskoro kreće završni dio projekta – snimanje video materijala u trajanju od 90 minuta u kojem će Markovac predstaviti svoju bogatu povijest kao i projekt koji trenutno provodi. Video će se fokusirati na 75 godina Markovca te na sami projekt, a u njemu možete svi sudjelovati. Ako imate neki prijedlog, ideju ili zamisao o dogodovštinama za koje bi htjeli da se nađu u videu – slobodno nam se javite.

Podsjećamo sve čitatelje da se radi o projektu pod nazivom “Putevima hrvatske baštine – jer prava umjetnost dolazi iz srca, kodnoga broja UP.02.1.1.14.0014. Projekt je u potpunosti financiran iz Europske unije, točnije Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“.

Sve obavijesti vezane za projekt možete vidjeti na facebook i web stranicama od projekta i samoga Ansambla.
Web: http://www.zagrebmarkovac.hr/putevima-hrvatske-bastine/
Facebook: https://www.facebook.com/Putevima-hrvatske-ba%C5%A1tine-Jer-prava- umjetnost-dolazi-iz-srca-110817304376608

Za više o EU fondovima posjetite:

www.esf.hr

www.strukturnifondovi.hr

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Folklornog ansambla Zagreb – Markovac