Postanite, budite i ostanite dijelom neprekinute Markovačke priče.

Znamo da bi u ovo doba inače sve vrvjelo od priprema za koncerte i nastupe i nadamo se da vam izostanak istih ne pada preteško. Znamo i da vam ništa ne može zamijeniti nastupe pred publikom, kao ni veliki godišnji koncert kojeg Ansambl inače organizira, ali spremni smo vam ponuditi alternativu.

Jedna od aktivnosti projekta je i izrada filma u trajanju od 90 minuta u kojem ćemo obraditi razne teme: od samoga projekta i njegovim mnogih radionica, do povijesti Markovca i svih zgoda i nezgoda kojima smo svjedočili do sada.

Nadamo se da ćete se složiti s nama kako je ovo također dobar način kako obilježiti 75 godina postojanja našeg Ansambla i da nam je svima drago da će iza nas ostati jedan opipljivi podsjetnik na svačiji trud, vrijeme i uključenost u rad Ansambla. Film će služiti za predstavljanje Ansambla (domaćim i međunarodnim) te se nadamo da ćete nam pomoći u njegovom nastajanju. Postanite, budite i ostanite dijelom neprekinute Markovačke priče.

Molimo sve zainteresirane korisnike projekta, voditelje radionica, upravu i članove da nam se jave ako žele sudjelovati u izradi filma ili ako nam žele pomoći svojim idejama i prijedlozima.

Podsjećamo sve čitatelje da se radi o projektu pod nazivom “Putevima hrvatske baštine – jer prava umjetnost dolazi iz srca, kodnoga broja UP.02.1.1.14.0014. Projekt je u potpunosti financiran iz Europske unije, točnije Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“.

Web: http://www.zagrebmarkovac.hr/putevima-hrvatske-bastine/

Facebook: https://www.facebook.com/Putevima-hrvatske-ba%C5%A1tine-Jer-prava-umjetnost-dolazi-iz-srca-110817304376608

Za više o EU fondovima posjetite:

www.esf.hr

www.strukturnifondovi.hr

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Folklornog ansambla Zagreb – Markovac