Projekt Ansambla se bliži kraju

Obavještavamo sve korisnike i voditelje kao i sve članove i prijatelje Ansambla da se projekt “Putevima hrvatske baštine – jer prava umjetnost dolazi iz srca“ bliži kraju.

Zadnjih godinu dana održali smo 50 radionica za svaku od dvije skupine polaznika čime smo došli do okruglih 100 radionica! Nadamo se da smo pokrili sve teme koje su vas zanimale i da ste svi naučili nešto novo.

Željeli bi se zahvaliti svim polaznicima, voditeljima radionicama, članovima Ansambla i svima vama koji ste omogućili provedbu ovoga projekta. Također, zadovoljstvo nam je obavijestiti vas sve da se i video bliži kraju te da će biti gotov čim riješimo završne tehničke detalje. Nadamo se da ćemo ga uskoro moći zajedno i pogledati.

Isto tako se nadamo da ovo nije zadnji projekt ovoga tipa. Ako imate kakvih ideja ili želja vezano uz prijavu sljedećih projektnih prijedloga – slobodno nam se obratite.

Podsjećamo sve čitatelje da se radi o projektu pod nazivom “Putevima hrvatske baštine – jer prava umjetnost dolazi iz srca, kodnoga broja UP.02.1.1.14.0014. Projekt je u potpunosti financiran iz Europske unije, točnije Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“.

Web: http://www.zagrebmarkovac.hr/putevima-hrvatske-bastine/

Facebook: https://www.facebook.com/Putevima-hrvatske-ba%C5%A1tine-Jer-prava-umjetnost-dolazi-iz-srca-110817304376608

Za više o EU fondovima posjetite:

www.esf.hr

www.strukturnifondovi.hr

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Folklornog ansambla Zagreb – Markovac