Vraćamo se u školske klupe

Kako nam se bliži jesen, polako nam dolazi vrijeme kada se vraćamo u urede i školske klupe. Iako nam se slobodno vrijeme osjetno smanjuje, nadamo se da ćete biti s nama do samoga kraja provedbe projekta.

Budući da pandemija ne jenjava, jasno nam je da se svi želite vratiti na probe i nastupe, ali se nadamo da će vam sudjelovanje na radionicama donijeti barem malo olakšanje od stresne svakodnevnice te da ćemo se uspjeti podružiti pa makar i “na daljinu“.

Iako svima već nedostaje druženje “u živo“ nadamo se da ste uspjeli izbjeći zarazu virusom i da će sve ovo uskoro biti iza nas.

U međuvremenu – većina radionica je iza nas. Polaznici radionica, kao i voditelji, se slažu da im je u nedostatku prave svirke ovaj alternativni oblik druženja odlična alternativa. Na radionicama koje naši voditelji izvrsno prezentiraju, svi dijele zgode (i nezgode) svojeg dugogodišnjeg staža u folklornoj umjetnosti. Možemo sa zadovoljstvom reći da su i voditelji nešto novo naučili, a o čemu se točno radi pogledajte na samim radionicama! Javite nam se na mail ili putem Facebooka kako bi vam poslali link za pristup radionicama putem ZOOM-a. Podijelite svoja iskustva s nama, a sigurni smo da ćete naučiti i nešto novo. 

Podsjećamo sve čitatelje da se radi o projektu pod nazivom “Putevima hrvatske baštine – jer prava umjetnost dolazi iz srca, kodnoga broja UP.02.1.1.14.0014. Projekt je u potpunosti financiran iz Europske unije, točnije Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“.

Naravno! Sve obavijesti vezane za projekt možete vidjeti na facebook i web stranicama od projekta i samoga Ansambla.

Web: http://www.zagrebmarkovac.hr/putevima-hrvatske-bastine/

Facebook: https://www.facebook.com/Putevima-hrvatske-ba%C5%A1tine-Jer-prava-umjetnost-dolazi-iz-srca-110817304376608

Za više o EU fondovima posjetite:

www.esf.hr

www.strukturnifondovi.hr

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Folklornog ansambla Zagreb – Markovac