Druga faza provedbe projekta

Sa zadovoljstvom obavještavamo sve zainteresirane da smo se vratili s ljetne pauze!

Nadamo se da ste se uspjeli odmoriti od svih obveza i stresa kojemu smo svi bili izloženo od početka ove nesretne pandemije te da ste napunili baterije za novi niz radionica.

Do sada smo odradili preko polovice predviđenih radionica na kojima smo ugostili i neke zanimljive goste. Jeste li zadovoljni do sada odrađenim? Koje bi dodatne goste željeli vidjeti i čije bi priče željeli čuti? Slobodno nam se javite.

Ukoliko niste sigurni o kakvim se radionicama radi – slobodno pogledajte naše starije objave na ovim stranicama, kao i Facebook stranicu. Ako ste zainteresirani za pohađanje radionica, a niste bili na niti jednoj do sad – ne očajavajte, rado ćemo vas primiti. Iako sve radionice čine jednu smislenu cjelinu, nikada nije kasno da se prijavite i podijelite svoja iskustva s nama.

Ovime projekt ulazi u drugu fazu provedbe, a kako bi saznali što smo vam sve pripremili – ostanite s nama. Priredili smo vam neka iznenađenja te se nadamo da će vam se svidjeti.

Podsjećamo sve čitatelje da se radi o projektu pod nazivom “Putevima hrvatske baštine – jer prava umjetnost dolazi iz srca, kodnoga broja UP.02.1.1.14.0014. Projekt je u potpunosti financiran iz Europske unije, točnije Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“.

Sve obavijesti vezane za projekt možete vidjeti na facebook i web stranicama od projekta i samoga Ansambla.
Web: http://www.zagrebmarkovac.hr/putevima-hrvatske-bastine/
Facebook: https://www.facebook.com/Putevima-hrvatske-ba%C5%A1tine-Jer-prava- umjetnost-dolazi-iz-srca-110817304376608

Za više o EU fondovima posjetite:

www.esf.hr

www.strukturnifondovi.hr

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Folklornog ansambla Zagreb – Markovac